mandag 11. februar 2013

10.02 Snøforurensning


 






Ja, beklager til alle dere ivrige skiløpere og snøelskere der ute, men for meg er snø lik forurensning. For det første er jo verden dekket av et klaustrofobisk teppe som skjuler og utilgjengeliggjør treningsområdene mine. Men, så er det i tillegg alle disse skiløypene og skiløperne, da. Og det er ikke bare i skogen de er, men også på de fine treningsjordene ”mine”.

Jeg tok en tur til et jorde jeg hadde lagt igjen noen dummyer på for en uke siden. Og huff og huff; - oppkjørte skispor langs bekken, så alle de fine stedene jeg har pleid å sende Carmen over bekken var umulig å bruke i dag.

Vi traska og gikk, selvsagt helt utenom skisporene. Var spent på hvordan det ville gå med de tre dummyene som hadde ligget der en uke, og som selvsagt var blitt helt nedsnødd. De lå på tre forskjellige små øyer.

Carmen huska nok godt fra sist vi var her. Hun var snorrett ut på alle de tre utsendingene, og hadde ingen problemer med å grave fram dummyene.

Hun fikk også prøvd seg på noen andre utsendinger.

Ellers ble det mye miljøtrening i fm de 6-7 skiløperne som fantes i området i løpet av treningsøkta. Ikke lett for Carmen, hun ble litt opprørt og ville nok gjerne fyke av gårde bort til dem. Det gikk bra lenge, og jeg trodde vi var ferdig med den diskusjonen, men helt på slutten av treningen klarte hun ikke å holde seg i skinnet lenger og forlot foten til fordel for en skiløper-jakt.

Heldigvis for oss alle hadde hun ikke sjanse på å nå igjen skiløperen som suste av gårde i nedoverbakke.

Dermed ble det litt streng fotgåing, og trening på stopp og innkalling før vi avslutta treningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar