torsdag 31. januar 2013

30.01 Rekordoppmøte!


Bildet er tatt av Lise Gro.

Ja, det var faktisk rundt 20 ekvipasjer på miljøtrening og omtrent halvparten av dem fortsatte på jaktlydighetstrening på Stikka i kveld. Veldig hyggelig med så mange folk som er med på trening og bidrar til et hyggelig miljø! Og veldig artig med opptil flere nye jaktekvipasjer, som kommer med unge hunder og er interessert i jakttrening. Håper de blir ivaretatt og fortsetter med jaktinteressen!

Temperatur litt på plussiden og faktisk ingen nedbør. Litt glatt på plassen, men ikke noe problem for hundene eller for de av oss som hadde lurt skotøy (type Ice-bugs og lignende).

Carmen klarte seg veldig bra i dag, selv om hun syntes en urolig flathann i nærheten var skummel. Det var vel bare en gang hun brøt sitt og bli, og da hadde han jo først gått bort til henne og lukta henne i rumpa, så jeg synes hun var unnskyldt der! I grunn var hun jo veldig grei som ikke satte ham på plass for sånne frekkheter.

Det ble en lang økt i dag, et par timer, bare avbrutt av den sedvanlige pausa med kaffe og vafler i hytta.

På miljøtreninga jobba vi med å stå på to rekker med ansiktene mot hverandre, og stadig bevege oss nærmere den andre rekka. Hundene var veldig flinke, synes jeg, til å takle andre nært på.

Mye sitt og bli, gå rundt sin egen hund og andres. Greiere med passivitetsdelen i dag, som det altså ikke var så kaldt.

På jaktlydigheten hadde vi en litt heftigere trening enn sist, - med skudd og kast. Bra for Carmen, som ellers kan bli litt vel lav i sånne settinger. Hun fikk hente en markering også, og det gjør jo at humøret hennes stiger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar