torsdag 17. januar 2013

14.01 Utstillingstrening



Så er vi i gang igjen - med utstillingstrening i Ekeberghallen. Fantastisk fin trening for Carmen. I dag brøt hun nok en barriere - fant seg i å bli tatt på, til og med nesten tannvisning, av en vilt fremmed mann som agerte dommer.

Tror rett og slett at hun begynner å skjønne "settingen". Når vi altså er i denne hallen, og løper rundt og rundt i ring, hun ikke får lov til å sitte, men bare må stå - OG får masse Frolic; - ja, da er det helt naturlig at fremmede folk kommer bort og skal undersøke tenna og kroppen hennes.

Å holde på med utstillingstrening har så absolutt noe for seg! Kjempebra trening for hunden å lære å forholde seg til masse fremmede hunder og folk tett på, og fortsatt skulle ha kontakt med eier.

Og for en pysehund som Carmen er det en ekstra bonus at hun blir flinkere på å la seg håndtere, også av meg. F.eks. synes svartfrøkna det er ekkelt at jeg tar i bena hennes og skal prøve å flytte på dem, sånn at hun står penere.

Ellers er han som leder treningene fantastisk flink og hyggelig. Og de andre som møter opp til trening er også hyggelige. Ingen som "ser skjevt" på hunden min selv om alle kan se at hun ikke har noen stor utstillingskarriere foran seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar