lørdag 26. januar 2013

21.01 Mandag er utstillingstrening



Det bar av gårde til Ekeberghallen i dag. Godt å være innendørs og slippe kuldegradene.

Det var ca 20 hunder der i kveld, og jammen noen kjente også. Vi ble delt i tre grupper som bytta på å løpe rundt i ringen. Dessuten var det to stk i tillegg til instruktøren, som gikk rundt og så på hundene.

Og lille Carmen, ja hun fant seg faktisk i at alle tre fikk se på tenna hennes! Ikke det at hun nøt det akkurat, men hun fant seg i det. Og det så ut som hun liksom kapitulerte og skjønte at dette måtte til for å få mer Frolic.

Dessuten var hun enda flinkere enn sist til å stå pent og logre. Det er tydelig at hun føler seg mye tryggere i settingen enn første gang vi var på denne type trening. Nesten så jeg tenker at jeg burde prøve å stille henne ut i løpet av våren. Nå er vi mer forberedt enn forrige gang.

Som jeg har sagt før, - dette er en super trening for Carmen! Hun har blitt flink til å ignorere diverse hunder rundt seg og fokusere på meg. Men, vi kan fortsatt bli bedre. Utfordringen er at hun jo synes andres godbiter virker mer fristende enn de jeg har. MEN, samtidig tror jeg at hvis jeg hadde stilt opp på denne treningen med noe særlig bedre enn Frolic, så hadde Carmen gått helt i taket. Hun skal jo liksom klare å stå rolig også……


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar