onsdag 20. juni 2012

19.06 Avdeling Oslos jaktcup Post 5












Hurra! Carmen ble dommerens favoritt på avdeling Oslos jaktcup i dag. Hun fikk 13 poeng kun slått av Basse med 17 poeng. Og oppgaven var vanskelig.

Vi stod to på linje. Så ble det kasta en markering nede i sivområdet til høyre. Her var ”greia” at det ikke ble laget noen lyd i fm kastet, og siden vi var første ekvipasje ut, det ikke var blitt informert noe om den manglende lyden OG jeg forventa lyd, så reagerte jeg litt tregt. Jeg burde ha jobba for å få henne oppmerksom på kastet. Dessuten markerte jeg dårlig selv også. Hun hørte jo plasket, men så nok ikke kastet.

Litt uflaks kombinert med førerfeil, altså - som gjorde at denne markeringen ble til en komplisert dirigeringsøvelse.

Vel, etter at markeringen var kastet skulle den andre hunden hente en dirigering ute på en øy i vannet ca 90 grader ift markeringen. Carmens makkerhund brukte lang tid, med mye fløyting og kommandoer på denne øvelsen. Dermed ble det lille minnet hun hadde av et plask rimelig viska ut, og jeg strevde fælt med å få dirigert henne til dummyen. Dessuten hadde hun litt problemer med å komme seg opp av sivområdet, så hjemkomsten ble veldig omstendelig.

Men, dirigeringsøvelsen klarte hun med glans. Rett ut til øya og litt søk der, og rett hjem

Og vi fikk altså 13 poeng, kun slått av en hund med 17. Veldig fornøyd med den dirigeringen, altså! Gir håp om framtidige vanndirigeringer!

Og siden hun altså ble dommerens favoritt reiste vi hjem med det berømte jaktcup-kruset som avdeling Oslo deler ut. Moro!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar