torsdag 22. juli 2010

22.07 Fremmadsending i kabelgate

Bildet er av Carmen for ett år siden...

Omsider kom det litt finvær igjen - så det går an å få avslutta beising av huset. Dermed ble det ingen lang treningsøkt med Carmen; vi satsa på kvalitet og ikke kvantitet i dag…

Først gå pent i bånd til kabelgata ”vår” - et ypperlig treningssted jeg har funnet i skogen like ved. Gå pent i bånd er ikke det samme som å gå fot. Jeg tenker at Carmen må gjerne gå i egne tanker, så lenge hun følger meg uten å stramme båndet. For å gjøre det litt enklere for både Carmen og meg, har jeg alltid det samme korte kobbelet når hun skal gå pent i bånd. Dermed vet vi begge hvor langt det rekker, og det skal som sagt ikke være stramt.

Vi har ”friska opp” kompetansen på det å gå pent i bånd i det siste, jeg synes det hadde sklidd litt ut. Carmen hadde visst fått den oppfatning at så lenge hun bare tok et baklengs kjempehopp med jevne mellomrom, var det helt greit å dra litt i kobbelet innimellom. Dermed måtte jeg forklare henne at det faktisk ikke var greit med ”rykk-og -napp” oppførsel i kobbel. Og hun er jo så enkel, den lille prinsessen, så en tydelig forklaring var alts som skulle til. Og nå er vi tilbake der vi vil være.

I kabelgata trente vi fremmadsending, med større og større avstand. På slutten la jeg igjen to, og det gikk fint uten at hun bytta.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar