søndag 11. juli 2010

11.07 Farvel til Lucy


I dag tok jeg en tur til kollegaen min som har en 4,5 måneder gammel labrador. Luna og Lucy lekte kjempefint sammen i den store hagen - de passa hverandre i størrelse og tempo. Lucy var også kjempeinteressert i kaninene i buret og hadde i det hele tatt en spennende og intens time før vi dro videre på trening.

Jammen ble det jakttrening i dag også. En kjempeflott eng i skogen. Og vi var så heldige å ha med oss kaster - suverent.

Så fikk de to unghundene prøvd seg i den høye vegetasjonen. Dessuten fikk de sitte og vente en stund etter kast, siden de ble litt lette i rumpa.

Carmen fikk også prøvd seg på noen dirigeringer, etter minnesmarkeringer. Det gikk suverent med det samme jeg hadde kasta de ut, også når jeg økte avstanden.

Men, så trente vi markeringer over den lille vannansamlingen i enga. Og når hun etterpå skulle dirigeres, ville hun helst over vannet. Det ble en bra erfaring, fordi det gikk fint å kalle henne hjem, gå nærmere og prøve på nytt. Et par ganger måtte vi minske avstanden. Så huska hun plutselig hvor hun skulle.

Lucy fikk vente litt i bilen og litt bundet til et tre, mens vi trente. Og etterpå bar det av gårde til kennelen, hvor hun skal være den siste uka eierne er på ferie. Det kjentes litt stusselig å reise fra henne der, og jeg skulle ønske hun hadde sluppet det og kunne ha vært hos meg litt til. MEN, siden jeg både skal tilbake på jobb i morgen, og det er innspurten før IWT til helgen, blir det altfor travelt til at jeg får det til.

Håper hun får noen hundekompiser på kennelen, og at hun kan ha det bra!

Det har vært veldig moro - og slitsomt å ha henne. Og veldig, veldig lærerikt og interessant! Lært mye både om meg selv og Carmen. En suveren erfaring! Takk for lånet!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar