lørdag 10. juli 2010

10.07 Fellestrening på hogstfelt


Jeg gjentok suksessen fra i går og lot Lucy være i buret sitt mens jeg jobba ute. Det var nesten tyst i dag - noen få voff som varsling på lyder fra noen naboer var alt.

På ettermiddagen var det av gårde på jakttrening - på et gammelt hogsfelt/beiteområde. Det viste seg å være litt utfordrende å sende hundene der, siden det var veldig mye hauger med kvist og ulendt underlag.

Vi kasta markeringer for hverandre. Hundene måtte jobbe hardt - flere av dem mista markeringen når de kom seg ut i det høye gresset. Jeg synes Carmen søkte veldig mye videre enn før. Hm… Kommer spring i bena av markerings/søkserfaring, mon tro. Litt vanskelig å vite hvor kjapp en skal være til å kalle hjem og hvor mye hun skal få lete på egenhånd, selv om det er langt unna nedslagsfeltet…

Hjemme igjen var det litt tendens til kaos med de to hundene - de er motivert til å herje med hverandre..

Har grubla litt på dette med Carmen og en ny valp i løpet av tiden Lucy har vært her. Carmen er definitiv langt fra voksen nok til å få en valp i hus. Så kan en jo lure på hvor mye voksnere hun er om et par år, og hvor mye at det energiske vesenet hennes som kommer til å vare ved..



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar