fredag 2. juli 2010

02.07 Lucy

Ny joggetur i dag, og vi fulgte ”oppskriften” fra sist. Ikke noe herjing, bare løpe pent ved siden av meg. Skjønner jo selvsagt at det blir litt sakte for Carmen med mitt løpetempo. MEN, det er nå jeg som bestemmer farta, så det må hun finne seg i…

I dag fikk Carmen og jeg en firbent gjest i hus. En 6 måneder gammel Welsh Corgy Cardigan med navnet Lucy. Hun skal bo hos oss en drøy uke, mens eieren er på ferie.

De to hundene har jo truffet hverandre et par ganger tidligere. I dag fikk de begynne med å rase litt rundt i hagen. Så ble de plassert på hver sin side av en grind innendørs. Carmen slokna temmelig fort. Lucy, derimot, syntes nok det var litt snodig at eieren bare hadde dratt fra henne. Dessuten syntes hun at Carmen bak grinda hadde vært morsomt å kunnet få i gang.

Så, det ble en del Corgy-bjeff i startfasen. Jeg prøvde å forklare Lucy at her i heimen bruker vi ”inne-stemme”. Dessuten fikk hun selvsagt diverse turer ut, både i hagen og i bånd i nabolaget. Og til slutt fant hun ut at det var greit å ligge i buret jeg hadde satt opp til henne i hallen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar