fredag 1. mai 2020

30.04 Veterinærbesøk



Morgen/formiddag ble som vanlig tilbragt på hjemmekontoret med hundene på hunderommet. Og idag gikk det bedre enn igår, begge sov og sov.

Så var det tid for en tur til dyreklinikken - med liten og stor.

 Peder fikk 3 måneders vaksine etter å ha blitt veid inn til 10.5 kg. Han var totalt ubekymra, men dog noe “ballstyrig” oppe på undersøkelsesbordet.

Carmen fikk en seniorsjekk med blodprøve og prøve av en liten kul på siden av ribbena. Blodprøven var ua og kulen inneholdt bare fett. Dermed kunne hun dopes og få skrapa tannstein. Frisk som en fisk, altså og ikke minst - hun oppførte seg helt fint hos dyrlegen. Ikke den vanlige knurringa. Hun har jo selvsagt grå stær, begynner kanskje både å se og høre dårlig.


Jeg dro hjem igjen til mer hjemmekontor mens Carmen fikk være igjen på klinikken til behandling. Så, nok en tur til klinikken og hente en litt sjanglete Carmen, for så å handle råfór til Peder. Hjem med Carmen og på tur med Peder. Dagen gikk igrunn temmelig i ett.


Tar med bilder fra Peders sedvanlige sovestilling, men hodet hengende over kanten på biabedden (dette har han gjort helt fra han var liten valp i valpekassa).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar