søndag 3. mai 2020

03.05 På besøk hos Tora












Idag har Peder og jeg vært på besøk og hilst på Tora - og Main Coon-kattungen Tora bor sammen med. Skikkelig hyggelig å se så fint Tora har det i sitt nye hjem (som hun flytta til ifjor høst) Tydelig at hun er elsket og at hun elsker flokken sin. Hun var glad for å få hilse på meg og så ut som hun gjenkjente bilen. Det er jo fantastisk når en omplassering fungerer så bra - alle involverte er strålende fornøyde.

Etterhvert fikk altså lille Peder komme ut og han og Tora lekte tidvis veldig fint. Når hun bare slutta å løpe rundt men holdt seg på ett sted var det trygt for lille valpen. Tora er den til nå helt klart mest tålmodige hunden Peder har truffet, mer på hans eget nivå hva gjelder barnslighet. Han likte denne tanten godt, og siden han ikke fikk noe som helst korrigering av henne tok han litt av. Tora tok jo ikke igjen i det hele tatt.

Etter også å ha stifta bekjentskap med kattungen de hadde fikk Peder slappe av i bilen. Et veldig hyggelig besøk!

Etterpå gikk turen videre til nok et besøk - denne gangen fikk Peder hilse på en veldig liten hund (voksen og under 2 kg). Fikk ikke tatt noen bilder av dette. Men, i alle fall tok han denne miniatyrhundens signaler på alvor og holdt respektfullt avstand når tispa kom med noen ganske rare lyder som betydde at han var for nær.

Ellers fikk jeg litt tips om fot-trening med valp, siden hun jeg var på besøk hos er veldig god på den type trening.

Jeg har altså hatt en helg med gode innspill og tips å tenke på i treningen framover, fra to flinke hundedamer. Bra å få litt påfyll og inspirasjon og kjenner meg veldig motivert etter helgen. Selv om jeg forsåvidt var veldig motivert da jeg kom hjem fra besøkene i dag og hadde fått sykla en tur med Carmen, var det helt åpenbart at Peder hadde fått sin dose med aktivisering. Han la seg til å sove og det fortsatte han med utover kvelden.

Så, jeg får spare motivasjonen til imorgen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar