fredag 29. mai 2020

28.05 Et forsøk på ettermiddagslur
















Peder fremsto som “flink til å sove om natta” i begynnelsen her hos meg. Men, etter som ukene har gått har det ikke skjedd noe særlig utvikling på den fronten. Dette betyr at han fortsatt sover maks 5-6 timer om natta. Og at jeg blir vekka mellom 5 og 6 hver morgen. Jeg har prøvd å legge meg tidligere enn 23.30, da har han våkna allerede i 04-05-tida, og det er jo enda verre.

På grunn av dette går jeg med konstant søvnmangel. Jeg har noen ganger prøvd å legge meg igjen på morgenen i helgene, men det blir ikke helt den samme søvnen.

Idag var planen rett og slett å sove middag på campingteppet i skogen. Så, jeg valgte et øde skogsområde hvor det aldri er noen. Bortsett fra i dag - et par fyrer og en traktor - opptatt med å dra fram noe tømmer. Mye skriking og knaking i greiner - og ikke mulig å sove verken for Peder eller for meg.

Ellers har vi nå kommet så langt i fot-treningen at det går fint å gå med ham i kobbel til vi kommer inn i skogsterrenget - altså så lenge vi er på åpne stier. Men, det er klart - kommer det folk og hunder, blir det straks verre.

Jeg morer meg over at Peder er en sånn kreativ hund. Han driver liksom hele tiden med å finne ut av ting. F eks at det går an å gå opp på en terrassestol og rett og slett legge seg der for å sove en middagslur.



På kvelden var det Carmens tur - nesten 2 timers skogtur med en venninne og labradoren hennes. Carmen storkoste seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar