onsdag 28. april 2010

28.04 Rekruttlag jakt - oppstart

Dagen starta med å hente Carmen på Økern T-banestasjon. Så tok vi T-bane ned til sentrum. Vi miljøtrente jo på dette da hun var liten - men det er nok 8 måneder siden hun tok T-bane sist.

Hun imponerte meg med å være superkul og avslappa. I den tettpakkede vogna var hun bare mildt nysgjerrig på omgivelsene. Det var til og med en liten engelsk staffordshire bullterrier som prøvde å få kontakt med Carmen, men Carmen overså den i stor grad.

Etter jobbkursslutt var endelig tida kommet for å dra på første samling for Rekruttlaget i jakt - hos Åse. En fin gjeng på 6 ekvipasjer skal ha fem samlinger i løpet av de nærmeste månedene. Vi forplikter oss til å starte på prøve i løpet av året og til å konkurrere på jevn basis fra neste år. Dessuten trene mellom samlingene. 3 Flatter, en Toller og 2 Labradorer.

Siden regnet bøtta ned da vi kom, starta vi med litt prat på stolsekken i stallen hos Åse. En liten introduksjonsrunde og vi fortalte litt om våre utfordringer og våre ambisjoner.

Så tok vi en liten økt ute med jaktlydighet og litt apportering. Carmen hadde perfekte avleveringer, og gikk også fot bra mesteparten av tiden. Unntaket var da hun ble opptatt av en humle på bakken og nok fikk seg et stikk av den.

Litt prat til slutt, og jamme ble klokka 22.30 før jeg fikk reist hjemover. Godt å komme tilbake til heimen etter 3 veldig intense dager.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar