søndag 11. april 2010

11.04 Fellestrening i Ås




Carmen



Mio


Ida



Sacco



Sudden



Gunda



Nuffa


FOR en kjempedag på trening. Jeg er så imponert over den lille hunden min at jeg omtrent er målløs! Ikke fordi hun er så flink til å apportere eller noe sånt. Hun henta ikke så mye i dag, og dessuten kan avleveringene absolutt bli bedre.

Nei, jeg er mektig imponert over hennes ro, tysthet og stadga. Med unntak av én gang, da en annen hund kom bort til henne i ”sitt og bli” situasjon, så var hun helt suveren i dag. Gikk fot overalt, som en liten prinsesse. Kunne legges overalt og bare BLE der uansett. Og da mener jeg uansett. Folk trente på linje like ved henne, med apportkaster, og jeg tok bilder. Og den lille hunden lå altså løs ikke mange meterne fra der stamplass var, og ymse bikkjer spant av gårde etter de lange markeringene.

Hun ikke så mye som tenkte på å løpe etter. Ofte la hun seg faktisk rett ut og sov! Vel, hun var kanskje litt trøtt etter i går. På den annen side var hun jo helt PÅ når hun skulle jobbe. Og altså helt AV når hun skulle slappe av.

Jeg er nummeret inntil 100% sikker på at hun ikke knaller på andres markeringer. Utrolig deilig å bare kunne gå fra henne, liggende løs like ved en annen løs hund, og bare forvente at der ble hun. Ikke verken gravde hun i jorda eller spiste strå heller; - hun bare slappa helt totalt av.

Dvs inntil vi var på vei tilbake til der vi hadde satt igjen sekkene, og hun fikk øye på et lite barn som var med en av de som trente. Da oppførte hun seg ikke fint i det hele tatt. Busta stod til værs, hun raste framover og gav hals. Huff! Bittesmå barn er veldig skummelt, synes hund. Jeg sa ganske kraftig fra til henne, selvsagt, at sånn oppførsel er helt uakseptabel. Vel, NOE må det vel være å pirke på med den ellers så perfekte hunden min, så jeg ikke blir altfor høy på pæra?!

Hjemme igjen etter trening var det en liten frøken som bare forsvant inn i buret sitt et par timer. Hun kom ikke fram selv om døra til hagen stod åpen og jeg holdt på ute med prosjekt forhøyelse av hagegjerde. Nå er oppdraget utført og hagegjerdet har blitt forhøya rundt hele.

Etter kveldsmaten forsvant Carmen inn i drømmeland igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar