søndag 25. april 2010

25.04 Fellestrening i Sarpsborg







Luna

Ida



Carmen

Ida


Først på programmet i dag stod valpebesøk hos kollega Eva, som akkurat har henta hjem en jaktlab fra Mandylike. Lille Luna var jo bare kjempesøt! Veldig trygg og tillitsfull, og også flink til å slappe av. I følge Eva en fremmelig liten frøken.

Morsomt å se på samspillet mellom den lille valpen og Silba. Luna prøvde stadig å sjarmere Silba, men Silba satte ikke pris på å få en lille valpen for nært innpå… Carmen venta for øvrig selvsagt i bilen.

Etter besøket dro vi av gårde på fellestrening i Sarpsborg. Kun 4 ekvipasjer til sammen i dag - og vi tok en tur på myra. Der var det mulig å få til flere terrengskifter mellom myr og fast land. Så stod vi på hver vår side av et myrbelte og kasta for hverandre.

Carmen klarte seg veldig fint både på enkeltmarkeringer og dobbeltmarkeringer. Så fikk hun trent på å forholde seg rolig ved bena mine mens jeg kasta for andre.

Carmen fikk også prøvd seg på noen lange markeringer - tennisball kasta med ballkaster. Det ble litt vanskelig for henne. Det som var fint, var at selv om hun strevde med å finne ballen, så holdt hun seg veldig fint i området. Og hun brukte nesa hele tida, og var på jobb. Det var ikke sånn at hun bare sprang. Og når hun syntes hun hadde lett I OMRÅDET der hun mente den var uten å finne, så kom hun hjem.

Jeg ble med ut og viste henne ballen. Så gikk vi tilbake til stamplass og sendte på nytt. Og da gikk det helt greit.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar