fredag 2. april 2010

02.04 Sykkel igjen

Carmen og jeg starta dagen i dag med en liten treningsøkt med en hundekompis. Vi var på et jorde og trente markeringer med terrengskifte. Fra jorde til skog. Så en dirigering til samme sted. Etterpå gikk vi inn i skogen. Ny opplevelse for Carmen å trene i skog. Det er unektelig noe annet enn å befinne seg på et åpent jorde.

Ellers opplevde Carmen noe helt nytt under trening i dag. Siden vi var bare to stk, måtte vi jo kaste for hverandre. Jeg valgte å ta med meg Carmen ut og ha henne i kobbel mens jeg kasta doble markeringer for treningskompisen. Første gang jeg kasta gjorde Carmen et lite byks i kobbelet, men så skjønte hun at kastene mine ikke ”angikk” henne.

Hun var flink og rolig når den andre hunden kom i full fart og søkte etter markeringen i nærheten. Jeg benytta da sjansen til å trene kontakt med forstyrrelse.

På kvelden tok vi en ny runde med sykkelen. Lite sykling og mest trilling i dag. Jeg prøvde å få til at hun skulle gå med slakt kobbel ved siden av sykkelen og skrøt av henne når hun gjorde det.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar