søndag 1. mars 2015

28.02 Syden-tur







Det siste bildet tatt av Rønnaug.

Det er jammen bra at barmark bare er en knapp time unna, så går det an å få til ordentlige jakttreninger ved å flytte litt på seg,

Før elite-treningen hadde et par av oss en times tid på jordet med ungdommene, - Petra og en annen ung hund. Temaet var fot, rett og slett. En medhjelper fyrte av noen skudd uten at det skjedde noe mer, og vi gikk bare fot og fot.

På treningen i dag hadde vi med oss noen klimaflyktninger og var i utgangspunktet en stor gjeng. Men, med en høyløpsk tispe med på trening, delte vi oss i hannhund-gruppe og tispe-gruppe. Fire tisper som fikk en finfin trening med linjer i vanskelig terreng.

Vi var på et kubeite, med bratte kneiker og skråninger. Og hundene måtte forsere gjerder og løpe opp og ned ad bakker. Ett sted var det spesielt vanskelig, så ta tok vi tak i det og gikk hele linja ut, for så å øke avstand.

Avslutta med markeringer i det samme vanskelige terrenget. Var veldig fornøyde både med hundene og med oss selv!

Men sånn som det blåste! Blir ganske ør i hodet av noen timer i sånn vind. Desto hyggeligere var det da å komme inn i varmen til treningskompisen som bød på nystekte vafler. Life is good!

Dagen fortsatte med gjester til middag og overnatting. Med andre ord en perfekt helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar