lørdag 28. mars 2015

26.03 Petra på klinikken






Jeg opplever selvsagt at begge mine hunder er spesielle - på hver sin måte. Det gjør vel alle hundeeiere. Petra opplever jeg som spesielt trygg og tillitsfull til jaktlab å være. Hver gang jeg har henne med på klinikken får jeg bekrefta at dette ikke bare er min opplevelse, men også andres oppfatning. De kan ikke få fullrost Petra nok, og jeg får henne nesten ikke med meg hjem. Flere må liksom kose litt ekstra med henne før hun skal gå. Av egen erfaring vet jeg at ikke mange pasienter storkoser seg med å være hos veterinæren. Men, det gjør altså Petra - som med alt annet er hun verken redd eller skeptisk. Bare glad og entusiastisk.

De forteller at hun bare synes det er hyggelig å være der, bare vil kose. Vil stupe kråke (som er en sånn spesiell greie Petra og søster Taiga holder på med).

Ellers ble denne dagen litt mer energi-krevende enn forventa - takket være et forrykende snøvær og totalt mangel på brøyting! Noe SÅ ergerlig! Nå var det jo så fint og snøfritt her, også har det i løpet av dagen kommet mengder med den elendige snøen. Og siden Yr sier en del kuldegrader framover blir det vel liggende en stund. ÆSJ!!

Dette var dagen da jeg skulle få en gjestehund i hus for noen dager. Dessuten skulle altså Petra til klinikken og få tatt en Thyroxin-blodprøve. Jeg har nemlig funnet ut via et epilepsi-nettsted at de anbefaler å ta flere parametre enn det Petra fikk undersøkt i september. Ofte har epileptiske hunder lavt nivå av noen av disse parameterne og kan ha nytte av Thoroxin-tilskudd.

Kjøreturen til Ski med Petra på ubrøyta vei var IKKE morsom.

På kvelden ble det tur med hundene og gjestehunden fikk være med.

 



Dessuten var dette dagen da jeg skulle få en forsendelse av Vom og Hundemat. Hadde det vært en vanlig dag hadde jo dette vært greit nok, men bilen fra V&H kom ikke fram til bestemmelsesstedet grunnet snømengdene. Dermed måtte jeg møte de som hadde fått foret sent på kveld i Ås sentrum for så å dra hjem og sage ”pølsene” i to for å få plass til dem i fryseren. Ja, det ble altså sent på kveld før dagen var ferdig…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar