søndag 8. mars 2015

03.03 Ny tur i finværet











Det er rene påskeværet om dagen. Ufattelig deilig med over 2 timers daglys etter jobb. Og det må jo bare utnyttes, så jeg tok meg en tur i det samme området som i går. Jeg hadde også tatt med noen dummyer i sekken, så det ble litt trening underveis.

Det er noen fine lange rette strekninger der, så tanken var noen fremmadsendinger med Petra.

Dessverre kløna jeg det til fordi jeg mista en pelsdummy ut av vesten da jeg la ned en kanvas-dummy. Og det oppdaga jeg ikke før jeg hadde sendt Petra og hun stoppa opp og ble stående og se på meg der ute.

Hun skjønte rett og slett ikke hva hun skulle gjøre når det lå to dummyer rett ved siden av hverandre. Så, da ble det ny runde med en litt bedre tilrettelagt oppgave, så gikk det greit. Jeg fortsatte innover langs stien med å legge igjen ”tapt apport” og sende Petra tilbake.

Måtte le av Carmen på et tidspunkt. Hun måtte jo liksom bare dilte med, det var Petra jeg trente. Jeg hadde lagt ut en dummy og trodde at Carmen traska i hælene på meg. Og det gjorde hun for så vidt, men da jeg lurte på hva det var som stakk borti leggen min, så var det altså dummyen, som Carmen hadde ”sneket” seg til å hente.

Avslutningsvis endte vi opp i en del av lysløypa med tett kratt. Der kasta jeg markeringer, så til den ene hunden og så til den andre. Petra var flink, også til å vente på tur.

Toppen av lykke og kunne ta med begge ut på tur OG trene med dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar