lørdag 21. mars 2015

18.03 Sykkelvask og mørketrening



Det ble en times skogtur i dag istedenfor sykling.

I dag ble altså sykkelen levert til dekkskift og vårpuss.. Av tidligere erfaring vet jeg bedre enn å troppe opp i sykkelsjappa med møkkete sykkel. De menneskene som driver og frekventerer den butikken/verkstedet er jo typisk sånne som lever og ånder for sykling. Så for dem å se en dårlig vedlikeholdt og møkkete sykkel, er vel omtrent som for meg å se et mishandla dyr.

Én gang for mye opplevde jeg da jeg skulle hente sykkelen at den ble referert til som ”den veldig møkkete sykkelen”. Etter det har jeg vært nøye med å vaske sykkelen som det siste jeg gjør før levering.

Dermed rakk jeg ikke å sykle med hundene i dag, men nå har de jo fått 1 mil to dager på rad, og så får jeg bare håpe at det går så kjapt som mulig å få tilbake sykkelen. De kunne dessverre ikke love at den ble ferdig før helgen.

Ferden gikk videre til fellestrening i mørket. Men, nå nærmer det seg virkelig med stormskritt at vi kan ta kveldstreningene våre i dagslys.

Petra fikk altså ligge i bilen, mens Carmen og et par andre hunder fikk prøvd seg på flere retningsanviste feltsøk/nærsøk. Var langt mer fornøyd med Carmens stopp og dirigerbarhet enn forrige onsdag.

Etterpå ble Petra utsatt for en liten test - skjønte hun feltsøk uten påvirkning først - altså at hun ikke visste det var noe der. Svaret var nei, - he-he! Men, ingen tvil om at hun har en naturlig høy motivasjon for å søke, selv om hun altså ikke skjønte eller fant så mye.

Så observerte jeg at det ble surr med grunnapporten når det ble for vanskelig for henne.

Dagens bilde er for øvrig fra sakura-treet mitt i hagen - altså det japanske kirsebærtreet som ble planta i fjor sommer. Denne våren blir det spennende om det kommer blomster….


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar