lørdag 14. mars 2015

11.03 Fortsatt is igjen



Først et lite vår-bilde fra hage/terrasse. Jeg holder på med litt forebyggende arbeid mtp å få plenen til å overleve våren, så hundene har nå for tiden bare en begrensa del av hagen å bevege seg på. Sånn, at altså de skjøre gress-restene etter vinterens bruk og is skal ha sjanse til å gro opp til plen.

I dag skulle jeg av gårde på elite-trening med Carmen. Alltid på denne tiden av året kjennes det litt tungt å skulle møtes til trening kl 19., for nå er det lyst så lenge at en må kaste bort litt av dagslyset hvis en skal kjøre av gårde i 18-tida.

Løsningen ble å finne et treningsområde på veien til elite-treninga. Jeg satsa på et fint turområdet jeg har vært i tidligere, men jeg visste jo ikke hvor mye is det var igjen. Ikke var jeg helt sikker på parkeringsforholdene heller, siden det ligger i nærheten av et anleggsområde.

Joda, da jeg kom fram viste det seg at det var veldig parkering forbudt der jeg har parkert tidligere. Men, jeg fant et alternativt sted og stå og begav meg ut i marka. Dessverre var det masse is på skogsveiene, så jeg måtte balansere av gårde langs kanten av veien, til dels gå inni skogen.

Jeg rakk akkurat å komme meg fram til de enorme jordene jeg har ”sikla på ” som treningsområde tidligere før jeg måtte snu. Og jordene - ja, de er pløyd, så da behøver jeg ikke tenke mer på å spørre om lov til å trene der før til høsten.

Kveldens trening var sending til og over områder. Det var vel litt begge deler med Carmen. Men, jeg så i hvert fall at det hjalp å ta en ”liten prat” med henne om dette med å stoppe på fløyte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar