søndag 15. mars 2015

15.03 Petras dag
















Søndag og Petras treningsdag. Men, vi begynte med en times skogtur for begge frøknene, sånn at frøken Gul kunne få ut litt steam, og Carmen få noe aktivisering denne dagen hun også.

Nydelig tidlig-vår-vær og en gjeng med fem ekvipasjer på treningen i dag. Er SÅ glad for dette flotte treningsfellesskapet Petra og jeg er en del av, søndag etter søndag. Og bra oppmøte har vi også, aldri vært færre enn 5 og ofte er vi 7-9 stk.

Vi begynte med jaktlydighet på stien ned til jordet. Fot, bli, innkalling og utsending. Petra var veldig flink til å gå fot i dag. Jeg fulgte opp de tidligere to dagers tilnærming, med dette å være veldig bevisst på eget kroppsspråk. Og da smitta roen over på henne og hun hadde så godt som ingen tendens til å tenke på å være noe annet sted enn ved fot. Inntil hun fikk en oppgave.

I det helt att fungerte av-på-bryteren suverent i i dag.

Etter en liten pause på stamplass på jordet satte vi i gang. Faktisk hadde AK-damene med seg launcher i dag. Og vi med BK-hunder tok sjansen på å prøve, vi også.

Petra var helt kul med launcheren, kunne ikke se noen annen reaksjon hos henne enn når det kastes vanlige dummy. Vi hadde for øvrig lagt ut områder også, sånn at vi bytta på å sende på markeringer og sending til områder.

Kjempefornøyd med av-på-knappen til Petra! Ikke bare slappa hun totalt av på stamplass - hun la seg som hun gjør hjemme, med bakbena rett bakover. Men, hun slappa også av på linja, bare la seg ned når det ikke skjedde noe.

Ellers var dagen prega av damer som holdt på med artige leketøy (fjernstyrte launchers) og også dummy som satt fast i et tre og ikke lot seg riste ned.

Nok en herlig treningsdag i sola!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar