onsdag 17. april 2013

16.04 Første natt i nytt hjem










Ja, jeg sov ikke like godt som vanlig, det kan jeg jo si. Men, vi var kun ute én gang i natt. Ellers når hun ble urolig funka det å holde henne fast inntil meg, så sovna hun igjen. Hvis hun syntes det bla varmt under dyna, krøp hun fram og la seg på hodeputa mi.

Vi tok det helt med ro det meste av dagen. Jeg leste til jegerprøveeksamen og hundene sov. Dessverre sliter Petra med løs mage og dertil hørende dårlig matlyst. Det KAN jo selvsagt hende hun er slappere enn normalt, - litt vanskelig å avgjøre, siden jeg ikke kjenner henne foreløpig.

MEN, du verden for en inderlig og herlig valp. Hun vil gjerne sove i fanget. Det er nærmest nok å løfte henne opp i fanget, så krøller hun seg sammen og sovner. Jeg fikk også prøvd hotslingsen - altså den bæreslyngen jeg har kjøpt (som egentlig er beregnet på å bære spedbarn). Hun sovner i den også, gjerne med snuta inni slynga sånn at bare øra er på utsiden.

Favoritt-sovested nummer to er ved siden av Carmen. Og Carmen, hun har bare knurra én gang i dag - da Petra kom i nærheten mens Carmen spiste.

Nå skal det sies at Petra er særdeles høflig og grei med Carmen, Ingen herjing, den lille gule er visst fornøyd bare hun får lov å ligge inntil Carmen.

På ettermiddagen gikk ferden til dyreklinikken for å kjøpe diettfór til Petra. Og så måtte jeg faktisk plassere henne hos hundevakt for kvelden, siden jeg skulle på siste kursdag på jegerprøvekurset. Men, det var ikke hvilken som helst hundevakt, siden Petra skulle være hos de som har søster Taiga.

Da jeg kom og henta henne hadde de to søstrene hatt det moro og lekt med hverandre, og også slappa av.

Så ble det kveld nummer to i nytt husvære.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar