mandag 24. januar 2011

24.01 Hjelpeinstruktør på valpekurs 3


Morsomt å komme på kurs og se at deltagerne virkelig hadde trent. Vi begynte med å sitte i ring og prate om hva folk hadde trent på siden sist, - både kontakt, sitt og bli og gå pent i bånd.

Vi prata om hvor viktig det var å venne hunden til å bli håndtert (kan skrive under på det!) - og å takle både å ligge på ryggen og å bli undersøkt rundt omkring.

Vi trente litt innkalling inne på senteret, siden det er så glatt på plassen utenfor. Valpene var flinke og løp til eieren sin.

Så hadde vi en økt ute med å gå pent i bånd - dette er jo noe av det vanskeligste som er, både for valp og for voksen hund.

Inne igjen var det en tur opp i andre etasje, og den bratte trappa, både opp og ned. Her var det også tydelig at valpene klarte seg bedre enn for en uke siden.

Som sist fikk Carmen ligge i bur inne og vente under kurset. Heldigvis er hun fint lite interessert i å slikke på bena sine, sår til tross. Det ser ut som skrubbsårene på tredeputene gror fint, så lenge jeg passer på at hun har sokker på frambena når hun er ute. Og det kan jo være Aloe Vera gelen som hjelper på også.

Den betente huden rundt neglene på de midterste tærne på bakbena, derimot, har ikke like rask framgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar