tirsdag 31. august 2010

31.08 Fellestrening og opplading







Fellestrening og opplading

Før fellestreninga tok Carmen og jeg en tur innom et jorde med halmballer - se bildene…

Mange på fellestrening i dag og vi var i to grupper. Gruppa jeg var på holdt på med litt målretta forberedelse til hhv jaktprøva (som et par skal være med på) og MH som vi andre skal være med på.

Jeg holdt meg hovedsakelig til markeringer med Carmen; - det er jo det som vil bli hovedingrediensen til helga. Hm. Kan vel si at resultatene var litt ymse. Men, det kom seg etter hvert.

På slutten fikk vi også prøvd oss på en dobbeltmarkering, som gikk helt greit.

Ny liten økt da jeg kom hjem på kvelden. Jeg var nemlig så heldig å få med litt skrapvilt hjem fra skytter Ole. En måke og en nøtteskrike. Før jeg la fuglene i fryseren lot jeg Carmen få prøve seg litt.

Deilig med egen hage som også kan brukes til treningsformål. Kasta ut måka og sendte Carmen - hun tenkte seg litt om, så dermed kalte jeg henne hjem og sendte ut på dirigering. Da gikk det helt fint. Gjentok måka og det var ingen nøling andre gangen.

Var spent på nøtteskrika, siden jeg var blitt fortalt at den nok lukta veldig spesielt for hunden. Carmen var helt spontan, men da hun kom tilbake gjorde hun noe hun aldri har gjort med vilt før. Hun tok et ordentlig kengurusprang rett opp i ansiktet på meg med fuglen - AU! Det var sannsynligvis litt skummelt likevel, da, selv om hun var spontan i opptaket.



1 kommentar:

  1. Så gøy at Carmen tar vilt, Nemi fikk prøvd seg i går hun også. Venter spent på detaljer fra mesterskapshelga:)
    Gunhild

    SvarSlett