tirsdag 24. august 2010

24.08 Jaktcup 5 Minne

Synes jeg er privilegert som har så hyggelige treningskompiser at det er en fryd å være ute en hel kveld i plaskregnet. På jaktcupen i dag bøtta det nemlig ned hele kvelden. Men, det var jo ingen sak så lenge Morten hadde vært i sving og satt opp en stor presenning inntil en fjellskrent, så vi hadde le for både regn og vind. Dermed kunne vi sitte ganske tørt mens vi venta på vår tur til å konkurrere.

Dagens øvelse var minne. For blåbæra var øvelsen som følger:
”Dommer/medhjelper kaster en enkel markering (nr. 1) til et sted med gode referansepunkter. På signal fra dommer sendes hunden for å apportere dummy 1.
Dommer/medhjelper kaster nok en enkel markering (nr. 2) til eksakt samme sted som der den første landet. Hund og fører går fot til et nytt anvist punkt.

Dommer/medhjelper kaster en enkel markering (nr. 3) til et nytt sted og i en annen retning men med gode referansepunkter. På signal fra dommer sendes hunden for å apportere markering nr. 3.

Hund og fører går fot tilbake til utgangspunktet der hunden sendes for å apportere markering nr. 2. Hund og fører går fot tilbake til utgangspunktet.”

Carmen fikk 16 poeng. Hun gjorde apporteringsmomentene helt fint, men var litt uryddig/urolig rundt foten. Det er IKKE det at hun er høy eller stressa, heller at hun ”melder seg litt ut”. Har litt manglende forståelse for at hun er på jobb mellom momentene. Kombinert med litt høy puls på den tobente.

Med dagens poengsum gikk Carmen opp i ledelsen i Blåbærklassen - hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar