søndag 15. august 2010

15.08 Jaktkomitéarbeid

Bildet er ikke beskrivende for dagens begivenheter, men er henta fra gårdsdagens vanntrening.

I dag måtte prinsessen hovedsakelig ligge til lading. Den tobente drev nemlig med jobb i fm jaktkomiteen hele dagen. Vi skal jo ha jaktprøve om 4 uker, og det var påmeldingsfrist denne helgen.

Uten å overdrive kan jeg si at jeg i gjennomsnitt har brukt i hvert fall to timer daglig de siste par ukene på dette. Og i dag gikk nesten hele dagen. Hm. Jeg gjør meg selvsagt noen tanker om denne tidsbruken, særlig når det blir så ekstremt. Det er jo typisk at denne type arbeid blir lite lagt merke til så lenge alt går bra. Hvis noe går dårlig, derimot, reagerer folk.

Desillusjonert? Neida, jeg synes komitéarbeidet er interessant, jeg, både tidligere som leder og nå som sekretær. Men, en veldig stor andel av det vi jobber med er ”skrive-oppgaver”, og mye har en tendens til å bli mitt bord. Så at det er et vesentlig innhugg i min fritid, er det ingen tvil om. Og innimellom kunne man vel ønske seg at flere av de som er mottagere av tjenesten kunne komme på banen og bidra litt. Det er en tendens til at det er de samme gamle sliterne som holder det gående, år etter år.

Uten at noen står på blir det nemlig verken jaktprøve, jaktcup eller fellestreninger. Oppfordringen er hermed kastet ut - til dere blogglesere i avdeling Østfold!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar