lørdag 14. august 2010

14.08 Odals verk atter en gang

Carmen


Sol prøver å få med 2 tennisballer hjem


Fie


Kit


Vi var så heldige av vi ble invitert med på trening på Odals verk igjen, og det fantastiske terrenget der. Føler meg privilegert som får være med på treninger i forskjellige sammenhenger, møte forskjellige ekvipasjer og miljøer og prøvd forskjellige terreng.

Dagens store tema var vann. Og det passa jo bra etter tirsdagens prøve og en påminnelse om at jeg må jobbe med vannavleveringer.

Som et par ganger tidligere denne uka fikk jeg bevis på at veslefrøkna fungerer best ved å være tydelig og bestemt, og ikke dille. Carmen fikk litt mengdetrening på avlevering fra vann. Bare kasta dummy så vidt ut i myrvannet, sånn at hun måtte bli våt for å få tak i den. Og risting ble ikke akseptert. Hun fikk beskjed om ”hold” og skryt, ”takk” og ”riste”.

Og avleveringene ble bedre og bedre faktisk.

Ellers fikk hun prøvd litt lange markeringer i dag også. Med litt varierende suksess. For de andre hadde nok markeringstreningene større fokus. For Carmen og meg var det nettopp det med avleveringer som var viktig i dag.

Var så vidt innom å skulle dirrigere henne (på land, vel og merke), og fikk det til å funke fint på nært hold. Og, det er så langt vi har kommet foreløpig. På lengre avstander mangler både hun og jeg sikkerhet for oppgaven - foreløpig.

Også er det selvsagt om å gjøre å få disse tingene på plass på land før en begynner med vann.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar