mandag 1. mars 2010

01.03 Tilbake til Carmen



Bildene er tatt av Kari.


Etter nesten en uke hos Kari, var endelig dagen kommet da jeg skulle hente hunden min. Carmen har jo hatt en fantastisk uke med skiturer, leking med Karis to hunder; - virkelig fått vært del av en flokk.

Det var veldig koselig å få tilbake Carmen. Jeg savna henne masse, selvsagt. Mens den lille utro hunden neppe har savne meg så mye som et lite sekund.

Kult å høre at Kari hadde gått tur med alle tre løse, inkludert den lille sprettballen min. Jeg ble såpass inspirert at da jeg kom hjem tok jeg sjansen på å la henne gå løs ved siden av meg en kort runde rundt i nabolaget. Tenker å prøve å begynne å ha henne mer løs i nærområdet. Men, det er jo en viss spenning knytta til det, med katter, andre hunder og også folk. Jeg bor jo ikke fullt så øde som Kari…

Vel hjemme sov Carmen hele kvelden. Ellers er hun blitt merkbart tynnere på den siste uka. Ikke så rart, når hun har løpt en del mil og herja masse med Karis hunder.










1 kommentar:

  1. Synd å si det, men savna deg har hun nok ikke - og det skal vi vel være glade for!
    Hun har vært sååå enkel å ha at det har vært en fryd! Husk å ikke fóre på nå da, den lille frøkna ser nemlig betydlig smekrere ut med litt mindre fett rundt midjen!
    Så syntes jeg du skal legge inn dette bildet av den lille prinsessen i bloggen også ;-)
    http://picasaweb.google.com/visterwood/Februar2010#5443252019197419602

    SvarSlett