søndag 28. mars 2010

28.03 Fellestrening uten snø

Reidun med Baileys.


Mette med Mio

Nok en koselig søndag med mange ekvipasjer på trening. Siden både Carmen og Sol var høyløpske begynte vi med å gå med hannhundene. Så bytta vi, som forrige gang, på å være medhjelpere for hverandre.

Med tispene lagde vi oss to områder å sende på, før vi gikk videre til en bred grøft, hvor vi trente markeringer.

Alt dette er jo veldig nytt for Carmen, og dermed spennende å se hvordan hun løser det. Hun er jo uerfaren, og det bærer oppgaveløsningen hennes preg av. Men, det tatt i betraktning, synes jeg hun er veldig flink. I dag fikk jeg ikke inntrykk av at hun tenkte på noe annet enn å løse oppgaven, da hun var i arbeid, løpetid eller ikke løpetid. MEN, avleveringene var mer ”rufsete” enn vanlig, selv om jeg mener at jeg var rolig og bestemt. Så, helt seg selv er hun ikke om dagen.

Ellers er jo Carmen som en antilope å se på. Hun forserer terreng med største letthet, hopper og spretter over hindringer, tilsynelatende uten å anstrenge seg i det hele tatt. Samtidig er det jo veldig nytt for henne å jobbe i noe som helst slags terreng, siden verden har vært dekka av snø i månedsvis. Det blir nok masse morsom trening det neste halvåret-trekvart året som kommer. Glede seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar