fredag 26. mars 2010

26.03 Ikke "80-talls ut"

Bildet er tatt av Kari i februar. Mens Carmen fortsatte måtte sitte og avlevere....

Morgentreningen i dag var selvsagt (?) ut-trening. Jeg brukte den asfalterte plassen foran garasjen min. Og da fikk jeg virkelig se hvor lurt dette med bevisst vending er. Jeg la nemlig ut en forstyrrelse for henne, og så klarte jeg å tenke feil, så jeg sendte henne i en vending mot forstyrrelsen. Hva hun gjorde? Tok forstyrrelsen, så klart.

Så gjorde jeg akkurat samme øvelsen om igjen, men denne gangen sendte jeg henne motsatt vei. Og da så hun jo ikke forstyrrelsen, løp rett til den riktige dummyen og kom hjem med den.

Jeg er i hvert fall overbevist. Heretter blir det ikke flere ”80-talls ut”!

I dag var for øvrig Carmen virkelig rar og ugjenkjennelig, antagelig høyløpsk. Det er aller første gang siden jeg fikk henne, at jeg for alvor lurte på om hun hadde tenkt å ignorere innkallingskommandoen i skogen.

Ja, vi trente altså i skogen på ettermiddagen. Det er bare SÅ deilig å komme seg ut i skogen igjen, selv om det fortsatt er igjen snø. Siden det var ”ut-trening” i dag tidlig, tenkte jeg at vi skulle trene side- dirigering i skogen. Dette viste seg å være skikkelig vanskelig, antagelig pga Carmens hormonelle tilstand. Hun var skikkelig fjern, ikke så veldig interessert i å apportere. Og det er jo en hittil helt ukjent atferd for henne. Så jeg tror rett og slett løpetida forstyrrer henne litt…


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar