mandag 22. mars 2010

22.03 For lenge fot?


Bildet ble tatt av Kari på søndagens trening.

Jeg har jo tidligere hatt
noen tanker om å gå en time fot om dagen med Carmen, men er det for mye? Jeg tror i hvert fall at jeg skal tilnærme meg det litt annerledes og mer variert enn jeg har gjort. Legge mer vekt på å få trent i terrenget og også legge inn flere pauser.

På den andre siden; - det har jo liksom ikke vært så lett å finne på strukturerte treningstilnærminger i det uendelige, i den skrekkelig lange vinteren som har vært.

Vel, jeg dro av gårde til gamle trakter i dag, spent på hvordan underlaget var i skogen. Det gikk ganske greit å komme seg fram. Og når vi fikk kommet oss litt inn i skogen fant vi et fint T-kryss å trene frammadsending i. Prøvde meg på øvelsen jeg lærte av Åse, med å legge dummyen foran henne og kalle hjem og be henne apportere på veien.

Når det gjelder å trene fot, er fortsatt ikke skogen helt ”samarbeidsvillig”. Det går dårlig å bevege seg utenom stien, og det er jo DET vi trenger å gjøre for å få trent variert på dette. Også er det unektelig vanskeligere for Carmen å holde nesa unna bakken når snøen er så lokkende like under nesa hennes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar