onsdag 10. mars 2010

10.03 SEIER!


Alt ordner seg for snille jenter. Så, nå blir det nok ny bil etter hvert! Må bare bruke litt tid på å finne ut hva jeg vil ha først!

Snøen smelter skikkelig om dagen - kan se den synker sammen uti hagen min. Langs veiene råtner brøytekantene, og selv om de er meterhøye fortsatt, kan en se at snøen må gi tapt. Nå er det til og med meldt regn og det er meldt varmegrader på dagen i mange dager framover. Heia våren!

Carmen og jeg gikk en tur i nabolaget rett etter jobb. Hun går veldig fint i bånd om dagen - holder seg pent ved siden av meg uten at det er nødvendig å minne henne på det. Vi så for øvrig en katt i begynnelsen av turen. Det gikk helt fint å få henne til å gå rolig ved siden av meg, selv om hun selvsagt var veldig oppmerksom på huset der hun så den forsvant.

På kvelden var vi på senteret. Godt å komme inn når plassen utenfor for det meste er brøytekanter og dypsnø.

Vi trente kontakt og belønning med godbit. Trente også fot, sitt og bli, og dessuten at hun bare skulle slappe av og holde seg på ett sted selv om jeg gikk litt rundt. Carmen fikk også hilse på en bitteliten valp. Dvergpuddel på 8 uker - noe av det minste jeg har sett. Carmen var flink, bare nysgjerrig og skulle lukte. Og det lille knøttet var totalt uredd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar