søndag 7. mars 2010

07.03 Jaktcup Post 2


Carmen


Mio


Ida

Dagen for den andre posten i jaktcupen - fremadsending. Denne gangen hoppa ikke Carmen opp verken på dommeren eller meg. Hun gikk ganske bra fot, men ikke perfekt. Hun knalla ikke, hun hadde god fart ut og inn.

MEN, hun løp rett forbi meg på innkomsten, og tok en æresrunde før hun kom hjem og avleverte. Så, det ble 14 poeng i dag, mer enn sist med andre ord. Og 9 poeng mer enn Betty fikk på tilsvarende post i fjor.

Etterpå satte vi oss i sola og bare nøt dagen en stund. Det var jo rene påskeværet. Carmen fikk ligge i Jerven-sekken sin både under øvelsene og etterpå, så hun ikke skulle bli kald fra underlaget. Hun var så flink, så. Holdt seg på plassen sin, uansett om jeg gikk rundt og tok bilder, eller så på de andre.

Tilbake på Ås tok vi oss en tur i jernbaneløypa vår. Denne gangen varierte jeg hele tiden mellom at Carmen gikk helt løs og hvor hun ville og at hun gikk ”her”, altså ved bena mine, og at hun gikk ”fot”. I starten av turen møtte vi for øvrig en gjeng med folk med 3 hunder. Og Carmen gikk helt flott fot forbi, og ble ikke gira opp id et hele tatt.


En herlig dag - med 6 timer ute, strålende sol og temperaturer på pluss-siden. Nå kan bare våren komme totalt, spør du meg. Jeg blir veldig glad for hver minste lille skiløype som forsvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar