tirsdag 28. mars 2023

28.03 Nytt skogsområde, arbeidsfolk og enda en heisrunde

 






Clara fikk være med på tur alene til et sentrumsnært skogsområde i dag, der var det i hvert fall delvis barmark og vi fant hestehov. Et oppmuntrende syn nå som det igjen er meldt snø. (Spy og drite bøttene fulle!!)

Clara og jeg utnytter enhver anledning til miljøtrening for tiden. Hvis vi treffer noen hyggelige mennesker, får hun lov å gå bort og snuse på dem.

I dag traff vi noen arbeidsfolk som reparerte en garasjeport der vi parkerte. Dermed var det greit å gå bort til dem og introdusere Clara for at folk med store jakker og hørselsvern som hamrer og bråker også er mennesker.

 




Videre fant vi noe som så ut som del av et slep, med interessant underlag. Clara ligner litt på Peder der, nytt underlag skal undersøkes. Og så fant vi faktisk en gravemaskin i full sving med å grave – masse godbiter til Clara. Og så fikk hun sitte i bilen mens jeg trente med Joy.

Ifm. ærend på ettermiddagen ble det et nytt møte med heisen på kjøpesenteret.

Heis, er tydeligvis helt uproblematisk etter bare to treningsøkter. I dag gikk hun inn og ut av heisen flere ganger og vi kjørte opp og ned. Hun fikk også med seg litt erfaring i parkeringshus, siden det var der bilen stod parkert mens vi «heiset».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar