lørdag 25. mars 2023

25.03 Terrassen og skogen

 










Det tar på å holde humøret oppe i denne skrekkelige mars-måneden. I dag dro jeg optimistisk i vei til et skogsområde jeg ikke har vært i på en stund. Men, der var det selvsagt også snø og is.

Tok ut Clara først og trente litt innkalling kombinert med små godbitsøk. Etterpå var det Joys tur til litt apporteringstrening.

Dagens bekymring – Clara har blitt tøffere og tøffere med Joy og det er mer og mer sjelden at Joy setter henne på plass. Dermed har jeg blitt nødt til å skille dem av innendørs. Verre er det i bilburet, for der er de jo sammen. Det går greit så lenge Clara er trøtt nok til å legge seg til å sove, men på vei til skogen i dag var lille gul en sann plage for Joy.

Dagens positive opplevelse var at begge hundene slappa av og sov i min nye sofa ved siden av meg mens jeg koste meg med Maktens Ringer på Primevideo. Faktisk sov Clara mer og tyngre enn hun pleier på kvelden når jeg sitter ved PCen ved bordet.

Siden dette var natta for å stille klokka fram, la jeg meg senere enn vanlig for å få lufta Clara sent og var spent på når hun ville våkne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar