torsdag 22. mai 2014

21.05 Stjernegjengen på myra











Jeg dro litt tidligere av gårde til myra i dag, sånn at jeg rakk en liten treningsøkt med Petra. Vi gikk fot på parkeringsplassen og i skogen.

Så fikk hun prøve seg på litt forskjellige dummyer. Og da fant jeg ut noe som i grunn har sett før også, når jeg tenker meg om. Ikke overraskende synes hun at pelsdummyer er det aller morsomste. Og derfor kan det bli feil, om jeg blander kanvas og pels.

Det virka rett og slett som hun lette videre etter en pelsdummyer selv om hun helt åpenbart hadde lokalisert kanvasdummyen. Ikke blande dette i videre trening, altså.

Hun hadde for øvrig noen raptuser i dag. Det er i situasjoner hvor hun skal gå fot fram og tilbake, og hun vet det ligger noe ute. Da kan hun altså finne på å stikke. Men, hun knaller aldri fra fot når jeg kaster.

I motsetning til Carmen, blir hun ikke det minste bekymra selv om jeg brøler til og løper etter henne. En må virkelig være “på” HELE tiden når hun er løs!

Vel, Petra fikk vente i bilen mens vi trente med elitehundene. Vi hadde et opplegg hvor én stod på andre siden av vannet og kasta til to sider, og tre stod på linje. Så fikk to hunder hente markeringer og én en dirigering.

Jeg ble kaster i starten og de andre fikk seg noen runder med oppgaver. Så var det Carmens tur til å få hente de tre oppgavene i tre runder med kast.

Synes hun var kjempeflink til å markere. Og hun har blitt ganske så flink til å gå rett ut i vann der jeg peker. Det gikk ikke så verst på dirigeringen heller.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar