tirsdag 3. juli 2012

28.06 Siste trening med Spice Girls






Nok en tur til de indre skoger i Enebakk. I dag hadde Marianne lagt opp treningen til oss med tre poster, og jammen hadde hun skaffet kaster også!

Vi begynte med markeringer i litt tett vegetasjon. Enkeltmarkeringer til unghunden og dobbeltmarkeringer til oss andre.

Så var det å gå fot videre til en post med fremmadsending. Sara og Carmen fikk prøve seg annenhver gang. Jeg valgte å kalle Carmen hjem etter at hun ikke hadde vært dirigerbar nok. Så fikk hun sitte og se på at Sara fikk prøve seg.

Ellers fant jeg ut at jeg måtte gjøre som vi lærte av Birgitta, nemlig følge etter hunden ut i terrenget for rett og slett å kunne se hva som foregikk der ute, siden det var ganske mye tett vegetasjon på begge sider av den ”gata” vi skulle sende i.


Deretter hadde vi et feltsøk, og nok en gang imponerte unghunden med å finne mange apporter. Rampe-Carmen var tydeligvis på søk etter tennisballer, og jeg mistenker at hun gikk fra dummy i sitt søk etter de fristende apportene.

Litt fremmadsending over en grusplass og inn i et kratt fikk vi også gjort. Da jeg ikke var helt fornøyd med stoppen, gikk jeg kjeftende ut til Carmen og dermed gikk det bedre neste gang.

Så var det å dra hjem og håpe at treningene vi har hatt har gjort oss godt forberedte til helgen….


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar