onsdag 4. juli 2012

04.07 Guttebesøk













Carmen har fått guttebesøk for en uke, mens "mor" er på ferie. Gutten fra landet, som er vant til et fritt liv med å mosjonere seg selv, skal nå bo i borettslag, luftes i bånd og få være med på sykkeltur i springer.

Vi begynte med å møtes for trening på et hogstfelt. Det viste seg at det hadde grodd opp mye gress siden sist vi var der, og det uoversiktlige terrenget gjorde at vi droppa markeringer. Vil jo ikke at de firbente skal skade seg!

Dessuten viste det seg at det både var varmt, masse innsekter og ufattelig mye pollen, så det var vanskelige treningsforhold.

Vi tok hundene med og la ut tre områder, lagde spor ut til område nummer en og tre, men ikke til område nummer to. Så skifta vi på å sende hundene. Som antatt var det betraktelig vanskeligere på det midterste området som det ikke gikk spor til.

Etter å ha vært på alle områdene, sendte vi til slutt mot område nummer to, stoppa underveis og vinkla til høyre og til venstre.

Synes hundene klarte seg bra, jeg, under vanskelige treningsforhold. Og gjett om de var slitne etterpå!

Etter treningen var tiden kommet for meg å ta med to hunder hjem. Spennende om lånehunden ville slå seg til ro i heimen, og om han ville spise maten sin. Vel, sin egen mat ville han ikke ha, men da han fikk en porsjon fra Carmens forsekk gikk det ned.


Inne var han urolig ganske lenge, vandret rundt og fant liksom ikke roen. Carmen, derimot, oppførte seg helt som vanlig, la seg til å sove og tok det helt med ro. Dvs innimellom måtte hun bort og nusse litt på gjesten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar