onsdag 4. juli 2012

01.07 Semifinale og finale NLM
















Dagen begynte med semifinale med de fem kvalifiserte lagene. Skikkelig spennende å følge de to Østfold-lagene, men dessverre var det ingen av dem som gikk videre til finalen.

Semifinale-posten var først en markering og en dirigering til unghunden. Etter at den hadde forlatt stamplass skulle hver av de tre gjenværende hundene hente en markering og tre dirigeringer fra tre områder. Alle hundene skulle altså hente fra alle stedene. Og hele oppgaven (inkludert de til unghunden) skulle gjøres på maks 10 minutter.

Strategien lagene måtte velge her var hvor mye ”samtidig” arbeid de skulle satse på. Tiden var nemlig åpenbar knapp!

To Oslo-lag og Sunnmøre gikk altså videre til finalen.

Finaleposten var på samme sted som ”helvetesposten” i går - altså det tette hogstfeltet. Her skulle først unghunden hente en markering., så ble de andre sendt på hver sin markering som hadde blitt kasta omtrent samtidig.

”Omegn” gikk seirende ut! Stort gratulerer til Heidi, Bjarne, Magnus og Åse! Det andre Oslo-laget tok andreplassen og Sunnmøre tredjeplassen.

Det har vært en skikkelig flott helg med masse fine retrievervenner, flinke hunder, artige poster og faktisk oppholdsvær hele helgen. Først da vi hadde satt oss i bilen og skulle kjøre hjem, kom regnværet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar