søndag 8. juli 2012

08.07 Den som gir seg er en dritt!


Victors yndlingspositur - en labb under snuta :-)









Ja, jeg driver jo ikke akkurat med Tour de France, MEN, kjente at det var litt skummelt å sette seg på sykkelen i dag med to hunder i springeren, etter gårdsdagens ufrivillige kolbøtte.

Ingen uhell i dag, men besøkshunden har fortsatt ikke skjønt at det lønner seg å drite FØR vi begynner sykkelturen. Et lite stopp og medbragt pose redda situasjonen.

Jeg mistenker at Victor ikke er vant med å gjøre fra seg i bånd. Han har fått diverse sjanser på lufterunder i nabolaget, men det går best når han får løpe løs i skogen. Så, han fikk muligheten i dag også, men løp bare rundt og tissa og kikka på meg. Lurte nok fælt på hva jeg maste om.

Så ble det en mil i dag også, da, - før frokost. Deilig måte å begynne dagen på. Ikke har det lovede skybruddet vist seg enda heller. 19 grader og overskya er i grunn helt perfekt hundetreningsvær.

Ettermiddagsturen la vi til skogen like ved, og jeg hadde selvsagt med noen dummyer. Hundene fikk prøvd seg på noen markeringer, hvor jeg kasta en ny i det den ene var på vei hjem. Jeg skal ikke påstå at det går helt knirkefritt å få den ene til å sitte helt stille mens den andre skal sendes ut, men tatt i betraktning at dette er ganske så nytt for oss alle tre, synes jeg det går riktig så bra.

På vei hjem møtte vi på noen av nabobarna som kjenner Carmen godt fra før. Femåringen hadde mange spørsmål og kommentarer, f. eks hvorfor hundene hadde et ekstra ”ben” (han mente den minste kloa på forbena). Verre var det når Carmen i sin iver (??), med diverse barn og voksne tett på, begynte å jokke iherdig på Victor. ”Hvorfor gjør den sånn?” Eh, - nei, hva skal en svare på sånt??

Dagen ble avslutta med prosjekt hjemmelaget middag. Med nært forestående ”bofellesskap” på kurs, har jeg påtatt meg å være kokk og lage ferdig middager til hele ”husholdet”. Så, etter å ha laget Chilli, Kylling/kikerter og Fisk/Grønnsaker ble prosjektet avslutta med en putrende Kjøttdeiggryte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar