onsdag 4. juli 2012

02.07 Lykken er.....










Lykken er en sommerkveld i juli på en stille myr, med herlige treningskompiser og flinke hunder!

Jeg har jo skrevet om den fine myra her på Ås tidligere, og i kveld var tiden kommet for å introdusere den for treningsgjengen. Siden det er dårlig med parkeringsmuligheter måtte vi kjøre litt skytteltrafikk, men til slutt var alle fire ekvipasjene på plass.

Vi begynte med å legge ut tre områder. Så bytta vi på å håndtere dummy launcheren. Det gikk et skudd som fikk ligge litt mens en av de andre hundene ble sendt på dirigering. Vi brukte to av områdene til disse dirigeringene.

Det var litt varierende hvor vanskelige markeringen gikk. Da det ble Carmens tur hadde vi funnet ut av hvor vi skulle sikte for at de skulle markere bra. Apporten syntes nemlig dårlig mot himmelen, men bedre med skogen som bakgrunn. Carmen markerte dermed godt og var direkte ute ved dummyene.


Dirigeringsoppgavene var verre for svartfrøkna, særlig det ene området.

Til slutt sendte vi hundene på lange fremmadsendinger (100 meter) til det siste området. Der hadde Carmen og jeg et par diskusjoner på hva som er rett fram, og jeg kalte hjem når hun gikk skjevt. Til slutt fikk vi det til på en god måte.

En skikkelig flott myr jeg har funnet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar