mandag 16. juli 2012

15.07 Sauemøkk - igjen!





















Hm. På dagens trening viste Carmen nok en gang en overdreven interesse for sauemøkk. Riktignok trente vi på et sauebeite med masse sauemøkk, men synes ikke det er grunn god nok til å foretrekke dritt framfor dummyer!

Vi var heldige med været. Tross tordenskrall og lyn i det fjerne, var det opphold og sol der vi var.

Hundene fikk prøvd seg på markeringe i sivet, kombinert med fremmadsendinger. De fikk også prøvd seg på dobbeltmarkeringer - på vann og på land.

Det som var fint var at Carmen markerte skikkelig bra ute i sivet, selv om det var en del buskas som skygget for nedslaget, var hun flink til å fortsette i den retningen hun hadde sett kastet i lufta.

Vi fikk også prøvd oss ved at det ble kasta fire markeringer for to som stod på linje og alle fire skulle inn.

En fin sommerdag med mye vanntrening, og en trøtt og fornøyd hund etterpå.

En liten tur til Hafslundparken etter treningen. Forsøk på å få svartstjerna til å være fotomodell i den fine alleen. Kombinert med spennende fugl bak meg. Gjett hva som skjedde....?! Sjekk de siste bildene, det avslørende ”hullet” i det grønne i vannet. Og grønt ”bevismateriale” i pelsen på labradoren.

MEN, det som er fantastisk med en glatt/korthåra labrador er at etter 3-4 "dogshake" eble faktisk alt borte. Jeg tuller ikke! Da jeg tørka henne med håndkle etterpå, var det ikke antydning til grønt på håndkleet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar