tirsdag 17. juli 2012

16.07 Trening i ferien






Jepp, ferietid til tross - ”gjengen” holder det gående. Vi møttes et par av oss til vanntrening i dag. Sivområde hvor vi kasta ut tennisballer med ballkaster i forskjellige områder. Kasta også ut et par steder på land og bytta på å sende hundene til de forskjellige områdene.

Hm. Carmen har en ”greie” med tennisballer, altså. Hun som er rimelig ”byttesikker”, altså at hun ikke bytter når hun har funnet apporten, blir helt ”gal” av tennisballer. Det er tydeligvis SÅ moro, at da søker hun videre. Og gjør gjerne en skikkelig innsats for å få med seg to stk hjem. Siden hun rett og slett har for kort nese til å klare det, blir det med forsøket!

Vel, rent bortsett fra det ovennevnte, oppførte hun seg fint. Og det var artig å se at høyre/venstre-kommandoene funka ganske så bra på vann.

Det var skikkelig tungt for hundene å svømme/komme seg fram i det tette sivet, så de ble ganske slitne av en økt på to timer.

Ellers fikk vi prøvd oss på en artig fremmadsending opp på en haug, stopp og nærsøk til siden. Verre var det med dobbeltmarkering i tett buskas, - der slet de litt begge to.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar