fredag 13. juli 2012

13.07 FERIE!



Ja, endelig ble det ferie!

På morgenens joggetur tenkte jeg at jeg skulle prøve det samme med Carmen som med Victor - nemlig løpe med henne i kobbel. Det er det lenge siden jeg har prøvd, og sist jeg gjorde det fikk jeg det ikke helt til å funke, siden hun ikke løp med slakt nok bånd. Men, i dag - hun var jo like flink som det Victor var. Og da slapp jeg all gress-spisingen som hun driver med om hun får løpe løs.

Vi rakk akkurat løpeturen før himmelens sluser åpnet seg og regnet bøtta ned. Siden det ikke var noen umiddelbar ”bedring” i sikte utover ettermiddagen, var det bare å ikle seg regntøy å legge ut på tur i skogen. Det ble litt terping på ”høyre”, ”venstre”, ”ut” i dag, - med stadig brudd på forventninger.

Etterpå fikk Carmen fri. Utrolig moro å observere henne når hun til sin store glede oppdaga at det var BLÅBÆR i skogen! Mmmm! Det er jo noe hun virkelig elsker - å gå og plukke blåbær av riset og ”gafle” i seg. Hun er utrolig flink til å få tak i bærene uten å få meg masse blader.

Tilbake i heimen fikk den tobente et velfortjent glass rosévin fra Toscana. Dessertvin uten dessert funker faktisk helt fint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar