onsdag 24. august 2011

21.08 Skogsbefaring og komitemøte


Jaktkomiteen møttes i Svinndal i dag, og tok en tur rundt for å se på prøveområdet. Og prøve ut enkelte apporteringsmuligheter med de medbrakte testhundene. Carmen fikk hovedsakelig trene på å gå fot og observere at de andre hundene apporterte, også på vann.

Hun henta en markering langt oppi skogsiden på en diger kabelgate. Så, fikk hun ”leke” Elitehund og hente en dirigering ved en av strømstolpene ca 75 meter unna. Det gikk faktisk helt suverent. Jeg dirigerte henne litt forbi før jeg stoppa henne, vinkla høyre, ny stopp og søk. Flinke Carmen!

Ellers hadde vi en skikkelig skrekkopplevelse i skogen i dag, når komitélederen vår med hunden sin plutselig bare var borte i skogen. Vi hadde jo nettopp gått sammen med henne. Leteaksjonen var i gang, vi gikk rundt, ropte, kjørte med bil langs veien og tuta. Og etter en times leting kom omsider dama gående langs veien, langt mindre oppskaka enn vi andre var!

Vi har funnet ut at heretter slippes hun ikke løs uten kubjelle, GPS eller lignende. Ellers muligens må vi rett og slett holde henne i bånd - he-he!

Etter skogsøkta ble det komitémøte til sene kvelden. Mange detaljer som skal på plass når vi skal arrangere så stor prøve som vi skal.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar