onsdag 10. august 2011

10.08 Wilma og Blisshøna







Det ble sykkeltur i dag igjen, med Carmen. Lenge siden sist vi tok ”jernbanerunden” vår. En fin runde, siden det stort sett går på skogsvei uten biltrafikk, men litt utfordrende underlag, med en del humper i veien og mange vanndammer. Prinsessen liker nemlig ikke å løpe i vanndammer, så da prøver hun å løpe utenom.

Etterpå dro vi på valpebesøk, medbrakt vilt. Først fikk lille Wilma prøve seg på Blisshøna, og hun plukka villig opp viltet. Ikke noe i veien med jaktlysten og viltfinneregenskapene der, nei.

Så fikk jeg litt hjelp med Carmen, ville se om hun skulle finne på å rulle seg på viltet. For å kunne gripe inn hadde jeg hjelp av treningskompisen til å stå der ute og korrigere. Men, det ble det ikke behov for. Carmen var helt spontan i opptaket både av Blisshøna og den lille anda. Det eneste jeg kunne se som var litt annerledes enn hennes vanlige viltapporteringer, var at hun var litt sleivete i måten hun bar det på. Fortsatt er altså dette viltet litt uvant for henne, men så absolutt ikke noe problem.

Vi avslutta med en kopp kaffe inne, og det var artig å observere samspillet mellom Carmen og Wilma. Carmen syntes den lille valpen var veldig morsom, men også litt slitsom.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar