onsdag 3. august 2011

02.08 Wilma og vilt






Carmen og jeg ble med kollegaen min og valpen hennes på skogtur i dag. Den lille, gule løp løs og var til dels ganske pøblete med Carmen. Carmen fikk gå i bånd; - hvis ikke hadde det tatt helt av. Ikke det at Carmen ville den lille valpen noe vondt, - hun syntes den var dødskul, og ville gjerne leke. Men, størrelsesforskjellen, valpens uferdige skjelett og Carmens voldsomme begeistring var ingen bra kombinasjon.

Carmen var faktisk veldig tålmodig med den lille, og tok ikke igjen uansett hva som skjedde.

Etter en liten tur innover skogsveien kom vi til et område som passa til feltsøk. Der gjorde vi en liten rast og Carmen ble bundet til et tre. Så fikk lille Wilma stifte bekjentskap med forskjellig vilt. Hun fikk lukte på fasan, and, kråke og kanin. Men, det var jo så stort vilt at det ikke var noe hun kunne prøve å bære på foreløpig.

Kollegaen min la ut et felt med de fire viltene til Carmen, - helt greit at jeg ikke visste hvor de var. Faktisk kom hun tidlig tilbake med kråka. Hun hente alle fire raskt og grit og avleverte fint.

Dermed gav vi oss med det. Hensikten min nå disse dagene som er igjen før helgen er bare å få trent litt med vilt hver dag. ”Alt det andre” regner jeg i grunn med er på plass. Og når det gjelder stresshåndtering er også mye gjort. Og det siste er å selv beholde roen under prøva.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar