fredag 19. august 2011

16.08 Trekning til jaktprøva


Carmen og jeg rakk en bitteliten treningsøkt i skogen med en treningskompis før vi hadde trekning med jaktkomiteen.

I skogen trente vi både dirigeringer og dobbeltmarkeringer.

Så var det altså tid for den annonserte trekningen til jaktprøva. Ingen møtte opp for å overvære trekningen, men det kunne en altså ha gjort hvis en ønsket det.

På forhånd hadde vi annonsert veldig tydelig at folk som hadde betalt innen fristen ville bli prioritert ved overtallighet. Likevel var det noen som enten ikke hadde fått det med seg eller kanskje tenkte at det ikke var så nøye. Hadde vi bare hatt plasser nok, hadde det jo ikke vært så nøye, men siden vi hadde overtallighet både i BK og AK, resulterte det i at de som ikke hadde betalt til tidsfristen kom helt nederst i prioriteringen.

I ettertid viste det seg at stort sett alle som faktisk hadde betalt for sent skjønte at det var en feil DE hadde gjort, og at jaktkomiteen opptrådte ryddig. Vi fikk bare én sur tilbakemelding fra en som mente at vedkommende så absolutt burde ha blitt prioritert på tross av for sen betaling.

Vel, neste år får vi vurdere om det finnes enda tydeligere måter å informere om prinsippene på. MEN, tross alt er det sånn at en som skal melde på et slikt arrangement bare har to plikter; - melde på og betale i tide. Og det ansvaret må jo de som melder på ta selv.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar