mandag 8. august 2011

04.08 Klar for høstjakt




Henta en spennende pakke på posten i dag - neoprenvest til Carmen. Hun må jo være kledd for høstjakta!

Så er det å klippe til hullene til forbena, da. Er vel ikke helt ferdig med det prosjektet, men er redd for å klippe for mye også.

Ellers ser det ut som prinsessen er over den verste bøygen med innbilt drektighet, og matlysten er på vei tilbake. I kveld spiste hun maten sin nesten uten ”påvirkning”. Dessuten ville hun ha tyggebeinet sitt for første gang på 1,5 uke!

Snakk om å være hormonell. Hun har i grunn vært gjennom hele spekteret av endret atferd helt siden løpetiden for 2 måneder siden. De første ukene var hun jo helt ”bevisstløs”. Omtrent gjespa seg gjennom en hvert jakttrening, uansett hvor heftig den var. Og så var hun en skikkelig sinke på sykkeltur. Så ble hun liksom litt mer seg selv etter hvert ift. ”våkenhet” på trening og fart på sykkeltur. Men, så dette med matlysten, da, i tillegg til juret hennes.

Vi får se hvordan det blir etter neste løpetid. Det er jo ikke noe greit for henne, heller - å være så ”satt ut”. Utvikler det seg til det verre, spørs det om ”inventaret” ryker….


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar